Cuwab öppnar TRP-butik i Stockholm

Den 16 november inviger Cuwab Verkstad sin nybyggda TRP-butik för reservdelar och tillbehör till tunga fordon. Etableringen blir ett utökat samarbete med Nordic Truckcenter.

Välkommen på pressvisning av den nya butiken 11.00 fredag 16 november på Gullivervägen 3 i Kalhäll!

Truck & Trailer Parts (TRP) är världens största leverantör av reservdelar till tunga fordon. Sortimentet innehåller över 150 000 reservdelar och tillbehör till tunga fordon, lastbilar av alla fabrikat samt släp och trailers.

– Förutom den egna butiken i Markaryd introducerade vi även ett rikstäckande servicenätverk för alla fabrikat av tunga transportfordon. Samtliga DAF-auktoriserade verkstäder representerar varumärket TRP och nu utökas samarbetet med Cuwab, som bygger ut sina lokaler för att rymma en dedikerad TRP butik, säger Veronica Sköld, affärsområdeschef på Nordic Truckcenter.

Cuwab är en komplett personbils- och lastbilsverkstad med bland annat 15 verkstadsplatser, bromsprovare, smedja, slang-/hydraulverkstad, reservdelsbutik och full ackreditering. Verkstaden utför reparationer på alla lastbilsfabrikat som finns i Sverige.

Cuwab är sedan tidigare fullserviceverkstad för DAF och etablerar alltså nu ett lager med TRP-reservdelar för samtliga fabrikat av tunga fordon. Samtidigt är Cuwab en del av TRP-nätverket och kommer att utföra service och reparationer för TRP-kunder samt hantera serviceavtal och garantier.

– Vi har ett väldigt bra samarbete med Nordic Truck Center sedan tidigare och det är jättekul att vi nu får introducera TRP i Mälardalen. För oss innebär partnerskapet att vi både breddar vårt sortiment och kan korta ner leveranstiderna, säger Allan Madsen, reservdelschef på Cuwab.

För mer information, kontakta

Allan Madsen, 08-505 956 30, allan@cuwab.se

Veronica Sköld, 0707-81 97 17, veronica.skold@nordictruckcenter.com

Läs mer på www.nordictruckcenter.com