Nordic Truckcenter skriver unikt samarbetsavtal med Bilprovningen

Som första svenska företag kan Nordic Truckcenter nu erbjuda kontrollbesiktning hos Bilprovningen som del av sina serviceavtal.

– Vi vill göra det möjligt för våra kunder att förutse kostnaden för hela sitt ekipage. Och när vi nu utvidgar vår förebyggande servicelösning underlättar vi ytterligare för att våra slutkunder ska ha högsta möjliga tillgänglighet till sina fordon, säger Veronica Sköld, affärsområdeschef på Nordic Truckcenter.

Så sent som ifjol lanserade Nordic Truckcenter ett rikstäckande serviceavtal för släp och trailers, oavsett fabrikat. Nu utökar man erbjudandet genom att vara först i Sverige med att erbjuda kontrollbesiktning som en del av serviceavtalet.

– Både vi och Nordic Truckcenter har slutkundens bästa i fokus och nu utvecklar vi vårt samarbete, säger Rolf Näslund, kund- och avtalsansvarig på Bilprovningen.

Det nya avtalet gäller Bilprovningens samtliga 60 stationer som tar emot tunga fordon, oavsett var i Sverige kunden har sin hemvist.

– Vi kommer dessutom att göra registreringsbesiktningar av nya DAF-lastbilar på plats genom att någon av våra besiktningsingenjörer åker dit, säger Rolf Näslund.

För Nordic Truckcenter innebär avtalet ytterligare ett steg i ambitionen att leverera en helhetsservice, menar Veronica Sköld.

– Utöver tillgängligheten för våra slutkunder så vill vi också att det ska vara fördelaktigt att vara partner med oss. Det betyder att samtliga 31 kontrakterade servicepartners till Nordic Truckcenter också kommer att kunna få förmånliga avtalspriser på bilbesiktningar hos Bilprovningen.

För mer information, kontakta

Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef Bilprovningen, 010-702 02 79, cecilia.blom.hesselgren@bilprovningen.se

Veronica Sköld, Nordic Truckcenter, 0707-81 97 17, veronica.skold@nordictruckcenter.com