Din one-stop-shop för tunga fordon!

Hos oss på TRP tar vi begreppet “one-stop-shop” på allvar; vi hjälper våra kunder med hela sina ekipage, lastbil som släp eller trailer och oavsett fabrikat.

I vårt reservdelsprogram har vi över 150 000 olika artiklar. Dessutom så växer sortimentet hela tiden!

För att se till att Du som kund har största möjliga tillgänglighet till våra produkter så har vi ett centrallager med placering alldeles intill E4an i Markaryd. Härifrån går dagliga leveranser ut i landet och vi har ett väl etablerat “in-night” express upplägg. Utöver det så når du TRP hos samtliga av våra 30 servicepartners runt om i landet. Skulle det ändå inte vara tillräckligt så når Du oss dygnet runt via vår web shop.

Utöver reservdelar för service och reparation så har vi även ett brett utbud utav lastbilstillbehör.

Men med TRP så kommer mer än bara en reservdel!

Genom våra servicepartners runt om i landet så kan Sveriges transportföretag får hjälp med hela sina ekipage – hela vägen från felsökning till reparation och montage. Via vår marknadsledande garanti så innehar alla reservdelar 12 månaders garanti vilket också täcker arbetskostnaden på verkstaden.

Detta innebär alltså ett rikstäckande servicenät som hjälper åkerierna att hålla sina fordon rullande – oavsett vilket fabrikat man har!

Vi växer ständigt med nya partners.

Vårt nätverk växer hela tiden med nya servicepartners som ansluter sig till TRP Sverige. Som TRP partner så får Du tillgång till hela produktsortimentet, ett marknadsledande garantilöfte, en nationell kundbas och blir samtidigt en del av ett professionellt nätverk.

Vi letar ständigt efter nya partners som vill ta sin verksamhet till nästa nivå tillsammans med oss. Läs mer under TRP för verkstäder.

Välkomna!