Partners

Partners – med helheten i fokus!

Vi trivs som bäst när vi får leverera fantastisk service till våra kunder, tillsammans!

För att göra det så samarbetar vi med en rad väl utvalda partners. Tillsammans levererar vi alltid med helheten i fokus!

Bilprovningen

Tillsammans med Bilprovningen så ser vi till att Svenska transportfordon rullar säkert. Samtidigt vill vi göra det enkelt för våra kunder när det är dags för den årliga kontrollen.

Samarbetet innebär att vi erbjuder alla kunder som tecknar ett serviceavtal med oss årlig kontrollbesiktning. Det enda man som kund då behöver tänka på är att besöka närmaste Bilprovning. Vi har till och med möjlighet att påminna när det är dags!

Samtidigt har vi möjlighet att erbjuda våra TRP Servicepartners förmånliga priser på allt som rör fordonsbesiktning.

Från vänster; Veronica Sköld, affärsområdeschef TRP och Rolf Näslund, avtalsansvarig Bilprovningen.

TOTAL Nordic

Tillsammans med TOTAL Nordic så erbjuder vi helhetslösningar för smörjmedel till våre servicepartners och kunder med egna verkstäder. Detta genom att kunna leverera olja i bulkvolymer som lagras på tank. Det kombinerat med möjligheten till pejling av volymen i tanken gör att kunden kan lämna över hela ansvaret till oss och TOTAL som levererar både påfyllning och tömning av tankar genom sina väl utbyggda logistiklösningar.

Bildkälla: nl.total.com

Strands Fordonskomponenter

Tillsammans med Strands Fordonskomponenter så erbjuder vi kunder och partners tillgång till ett brett sortiment av fordonsbelysning innehållande helt unika produkter.

Både vi och Strands har enkelheten i fokus och tillsammans så erbjuder vi både ”monterat och klart” lösningar samt snygga butikssortiment!

Bildkälla: Strands Fordonskomponenter

Elektropartner – TEXA diagnos

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att rätt utrustning finns på plats hos våra serviceverkstäder. Därför är vi också återförsäljare för TEXA diagnosutrustning för tunga fordon.

Tillsammans med Elektropartner så erbjuder vi också samtliga servicepartners utbildning och teknisk support för alla märken.

Bildkälla: texta.com