Kontakt – vi är TRP!

Slider image

Slider image

Slider image

Kontakt – vi är TRP Sverige!

Välkommen till oss på Nordic Truckcenter AB. Vi är generalagent för TRP i Sverige och ser tillsammans med vårt rikstäckande nät av partners till att hålla Sveriges transportföretag rullande!

Vårt Svenska centrallager finner Du i vår anläggning i Markaryd som ligger precis intill E4an. Härifrån når våra sändningar hela landet redan morgonen efter beställning. I södra Sverige tillhandahåller vi också leveranser samma dag, två gånger om dagen med våra egna budbilar.

Vi som arbetar för TRP Sverige brinner för service men framförallt utveckling! Att axla våra kunders dagliga utmaningar och tillsammans med vårt nätverk utveckla framtidens lösningar är vår drivkraft.

Varmt välkommen till TRP Sverige!

Öppettider och kontakt

Reservdelar
Order och support
Mån-fre: 07:00-16:00
Tel: 0433-512 420
E-post: order@nordictruckcenter.com

Verkstad
Mån-fre: 07:00-16:00
Lör: Tidsboknig
Tel: 0433-512 400

Adress
Ulvarydsvägen 1
285 35 Markaryd


Möt några av oss..

Veronica Sköld

Veronica är vår affärsområdeschef. Tillsammans med sitt dedikerade team så ansvarar hon för att utveckla TRP på den Svenska marknaden. Hon startade sitt yrkesliv som lastbilstekniker i just anläggningen i Markaryd. Sedan dess har hon arbetat med påbyggnation av lastbilar, drivit verkstäder och arbetat som projektledare och kundansvarig i branschen.

”Varje dag stöter vi på nya utmaningar och vi finner alltid nya lösningar och vägar framåt. Både vårt koncept och vår kultur gör oss unika. Jag tycker själv att jag har världens roligaste jobb!”

Tomas Stjernkvist

Tomas arbetar på vårt lager och ser till att alla sändningar når ut till våra kunder och partners i tid. Han ställer även upp i vått och tort med expresskörningar land och rike runt när det verkligen kniper. Tomas har rattat lastbil mer eller mindre hela sitt yrkesliv och brinner för att hålla landets fordon rullande!

”Jag trivs som bäst bakom ratten. Men nu när jag inte kör lastbil längre så tar jag mitt uppdrag att hålla våra kunder på vägen på största allvar!”

Christian Hedberg

Christian är en av våra innesäljare. Han hanterar alla orders som kommer in från kunder och partners via vår webbshop, mail eller telefon. Han är dessutom en riktigt fena på teknik och hjälper gärna till om Du har en fråga av mer praktisk natur.
Han har dessutom dieseln i blodet med en gedigen erfarenhet av lastbilar sedan barnsben. Tidigare har Christan varit både chaufför, mekaniker och reservdelstekniker.

”Ibland kommer våra kunder med problem utöver det vanliga. Just dessa problem är de absolut roligaste att lösa!”

Linus Hansen

Linus arbetar på vårt lager och har stenkoll på alla leveranser som går ut i landet. Han är dessutom något av en expert när det kommer till datorer och system – så det Linus inte känner till om våra reservdelprogram är inte värt att veta.
Ett brinnande bil intresse kommer också väl till pass när han hjälper till att förse TRP Sverige med rätt reservdelar!

”När man jobbar på lager så är man spindeln i nätet, ingen dag är den andra lik!”